Plekter Tour m. Recorded Voice, Marbles Lost og Phosphor Kid
Mar
21
8:00 PM20:00

Plekter Tour m. Recorded Voice, Marbles Lost og Phosphor Kid

Plekter Tour m. The Recorded Voice, Marbles Lost og Phosphor Kid

Recorded Voice
The Recorded Voice er en odenseansk elektropunk duo der blev dannet i 2018. Duoen består af Andreas Smed på analoge synths og forsangeren Steffen Willy-Andersen på trommer. I elektroverset fusioneres akustiske trommebeats, synths og vokal, hvor den menneskelige nerve er i centrum på trods af cyborg lignende tendenser. Teksterne er præget af det umiddelbare, de følelser og lyster som er med til at præge mennesket i forskellige retninger.
http://www.recordedvoice.dk

Marbles Lost
Marbles Lost er en færøsk født sangerinde, som hovedsageligt har boet i København.
Hun er tidligere ukuleleprinsesse, men har lagt stilen om, og hendes musik er nu præget og inspireret af den tyske hiphop- og popscene og mørk amerikansk elektro-pop.
Hun havde sin debut på "The Guilty Feminist Podcast" i september 2017 i England, og har tidligere på året også varmet op for det Tysk-hollandske elektro-pop band "Nosoyo" på musikhotellet "nHow" i Berlin.
Hendes nye single "Rosegold" kan høres på Spotify.
http://www.marbleslost.fo
https://open.spotify.com/track/4HgVYSJVaFU4fE7GwUwKN4?si=yta5yFxbTYyhGp3bpoSi-g

Phosphor Kid
Selvom Phosphor Kid er et nyt band på den aarhusianske indie-scene, har alle fire musikere længe været aktive i flere forskellige bands; Ladylion, Striving Vines, Catch the Breeze etc. Bandets guitardrevne lyd er inspireret af 90’ernes alternative rockscene. Tilføjet en god portion skandinavisk melankoli, ender det i en cool dreampop, som på tilbagelænet og drømmende vis kunne være en hybrid mellem Real Estate og Beach House. Bandet dyrker det underspillede og magien i det repetitive, som fører tankerne ud på de amerikanske landeveje.
http://www.facebook.com/phosphorkid
-------------------------------
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2019, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.
https://www.facebook.com/ORAdanmark

View Event →