Back to All Events

Plekter Tour m. Recorded Voice, Marbles Lost og Phosphor Kid

  • Studenter Huset Amfipladsen 6 5000 Odense Danmark (map)

Plekter Tour m. The Recorded Voice, Marbles Lost og Phosphor Kid

Recorded Voice
The Recorded Voice er en odenseansk elektropunk duo der blev dannet i 2018. Duoen består af Andreas Smed på analoge synths og forsangeren Steffen Willy-Andersen på trommer. I elektroverset fusioneres akustiske trommebeats, synths og vokal, hvor den menneskelige nerve er i centrum på trods af cyborg lignende tendenser. Teksterne er præget af det umiddelbare, de følelser og lyster som er med til at præge mennesket i forskellige retninger.
http://www.recordedvoice.dk

Marbles Lost
Marbles Lost er en færøsk født sangerinde, som hovedsageligt har boet i København.
Hun er tidligere ukuleleprinsesse, men har lagt stilen om, og hendes musik er nu præget og inspireret af den tyske hiphop- og popscene og mørk amerikansk elektro-pop.
Hun havde sin debut på "The Guilty Feminist Podcast" i september 2017 i England, og har tidligere på året også varmet op for det Tysk-hollandske elektro-pop band "Nosoyo" på musikhotellet "nHow" i Berlin.
Hendes nye single "Rosegold" kan høres på Spotify.
http://www.marbleslost.fo
https://open.spotify.com/track/4HgVYSJVaFU4fE7GwUwKN4?si=yta5yFxbTYyhGp3bpoSi-g

Phosphor Kid
Selvom Phosphor Kid er et nyt band på den aarhusianske indie-scene, har alle fire musikere længe været aktive i flere forskellige bands; Ladylion, Striving Vines, Catch the Breeze etc. Bandets guitardrevne lyd er inspireret af 90’ernes alternative rockscene. Tilføjet en god portion skandinavisk melankoli, ender det i en cool dreampop, som på tilbagelænet og drømmende vis kunne være en hybrid mellem Real Estate og Beach House. Bandet dyrker det underspillede og magien i det repetitive, som fører tankerne ud på de amerikanske landeveje.
http://www.facebook.com/phosphorkid
-------------------------------
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2019, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.
https://www.facebook.com/ORAdanmark