Back to All Events

Talk Town Extravaganza // TALK TOWN ÅRHUS 2019

  • pin Kedlen Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Denmark (map)

Inden turen går til det officielle Talk Town Århus afterparty på GBAR, så slutter vi festivalen af på Folkestedet med manér under mottoet MORE IS MORE! Talk Town Extravaganza er en feministisk varieté med et overflødighedshorn af fede indslag:

✨: RAINBOW SHOWGIRLS
Glimmer! Glitter! Glamour! Lad os skrue op for stemningen og fejre forskelligheden! BurlyQueens giver dig klassisk burlesque med et twist! Female empowerment der smitter!

✨: FISSEDIGTE
Kom forbi og træn din lattermuskel med 20 små humoristiske digte om kvindens kønsorgan. Digtsamlingen hedder Fissedigte, og hvis du fanger lidt ironi allerede her, så er det fordi du har ret i, at titlen er ironisk. Sara begyndte at skrive digtene, fordi hun blev træt af hele tiden at blive defineret udefra og få fortalt af andre hvordan hendes kønsorganer er, og dermed hvilken værdi hendes kvindekøn har. Som oftes i termer og med værdier Sara ikke kan genkende fra sig selv, og de kvinder hun kender.

✨: MARBLES LOST (FO/DK)
Marbles Lost er kunstnernavnet på færøske Maria Mercedes Lindenskov. Navnet kommer af det engelske ordsprog: "To lose one's marbles" som betyder "at have en skrue løs". Marbles Lost opstod i 2016 og startede som et cover-band, der spillede gademusik, og er nu Mercedes’ elektroniske indiepop projekt og hjertebarn. Med hendes personlige historier, levende idéer og kreative hjerne tager hun dig med ind i hendes modstridende univers.

Lyt: https://soundcloud.com/marbleslostmusic/tr0uble

✨: DJ SUCK MA TITTIES (SE)
DJ Suck Ma Titties aka Mathilda (Mattis) Årestad er en selvudnævnt boss ass bitch, som elsker at please sit publikum! Når du ikke ser hende DJ’e 80’er hits, guilty pleasures og R&B bangers på Klub I Wanna Dance With Somebody eller Treat Yo Self på Moriskan i Malmø, så står hun på scenen og rocker ud med riot grrrl-bandet Arre Arre.

Mattis mixer genrer helt vildt, helt uden skam, men altid i takt og med det motto, at alle skal kunne synge med! Til Talk Town Extravaganza tager hun os med på en rejse gennem tiden med hendes største inspirationskilder. Hun kommer til at mixe Grimes, Peaches, Tami T med Savages, Patti Smith, Siouxsie and the Banshees og meget mere.

✨: MERM-AID
Angst og depression er blevet en samfunds-epidemi, og unge kvinder er hårdest ramt af alle. Når man er ved at drukne, er det vigtigt at finde sin indre havfrue. Havfruer er magtfulde væsener som maler mørket væk med regnbueglitter og bruger fantasi til at overvinde frygt. Hun minder dig om, at du er stærk, vild og smuk som havet, og at du altid har en søster i dybet, der kommer hvis du kalder og følger glimmersporet. I havets søsterskab er alle velkomne. Følg Merm-aids glimmerspor, og bliv klar til fest med ro i sindet og en god portion bionedbrydeligt øko glitter.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

💥 OM TALK TOWN ÅRHUS 💥
Talk Town Århus finder sted d. 28. september 2019 på Folkestedet! Festivalen er en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme. Talk Town er talks, paneldebatter og workshops, krydret med sociale og kunstneriske events som koncerter, fællesspisninger, film og performances. Det er en samtaleby, hvor der er plads til uenighed og forskellige perspektiver, der kan mødes på kryds og tværs, men som alle peger ind i samme hovedvision; ligestilling.

Der er fri entré til festivalen, og Folkestedet er tilgængeligt for kørestolsbrugere.

Læs mere på www.talktown.dk
Følg med på Instagram: @talktown
#talktown #talktownaarhus